zaterdag 24 augustus 2013

Favorieten augustus

Ik ben eigenlijk best snel tevreden over dingen en heb daarom elke maand wel een lijstje met daarop mijn favoriete beautyproducten. Vandaag besloot ik ze eens te laten zien in een artikel voor jullie. Het zijn 6 dingen. Hope you like it!Laat ik beginnen bij deze Demak up oog make-up remover. Ik zag deze een tijdje geleden bij de Action staan en ik was er eigenlijk toch wel heel erg benieuwd naar. Hij was maar €0,99 dus ik dacht ik neem hem mee. En sindsdien is 'ie me wel heel erg goed bevallen. Het is een oog make-up remover met een soort van olielaagje en een laagje water. Hij is fijn! Hoewel ik eerlijk gezegd dacht dat 'ie heel erg zou irriteren aan mijn ogen. Helemaal niet! Deze is eigenlijk het meest geschikt voor water-proof make-up, maar hij is ook te gebruiken voor als je geen water-proof make-up draagt.
Dan dit plaatje van Catrice: de Ultimate moisture foundation. Wauw, ik vind hem behoorlijk fijn, hij dekt namelijk als malle henkie. Hij is wel vrij vloeibaar zoals je ziet, maar dat maakt het dan wel weer makkelijker smeerbaar.


Mijn MAC blush! Ik moest hem er gewoon even bij vermelden.. zo mooi als die is! Hij zorgt ervoor dat de appeltjes van mijn wangen gaan stralen en ik zie er gezond uit met deze blush op mijn wangen. Het is een matte kleur en hij valt lekker op! Het is in de kleur Peaches.


De swatch..
Je betaald dan uiteraard wel iets meer voor deze blush, €21,00, maar dan heb je wel echt iets! En het is iets wat zeker van kwaliteit is.

Verder dit lipproduct van Essence. Dit is zo'n transparante lipstick, die kleurt naar je lippen. Een soort van 'my lips but better' idee. En dan komt nu het gekke..


Hij is doorzichtig! Wat je niet heel goed ziet op deze foto trouwens, maar goed, het gaat om het idee. :p Hiervoor zijn al heel veel andere merken ook met deze trend gekomen; Catrice of Maybelline bijvoorbeeld. Essence is de meest budget variant die ik tot nu toe tegen ben gekomen, hij is namelijk €1,99. Het is in de kleur Glow, neon, glow! 

Hij geeft gelukkig niet zo'n glowy effect als dat ie lijkt in de verpakking. Er komt gewoon een leuk, transparant glansje vanaf. :) Ik heb hem dan ook vaak gedragen afgelopen weken..

Verder deze oogpotlood van Bourjois. Ook dit is weer minder budget, maar ook niet héél duur of zo. Ik heb deze van mijn lieve zus Nina gekregen. :) Als eerst moet ik zeggen dat ik de verpakking er al best mooi uit vond zien toen ik deze voor het eerst in handen kreeg. Met blauw/turquoise letters. Het is gewoon een zwart oogpotlood.

 De swatch..
Je ziet op deze foto niet heel goed hoe gepigmenteerd 'ie eigenlijk wel niet is. 

En hij blijft ook nog eens goed zitten! Dit is de swatch nadat ik er zo'n beetje 30 keer overheen heb geboend. Ik vind hem erg fijn! Mooi voor op de bovenste/onderste wimperrand, voor op de waterlijn en voor als liner.

Dan dit wenkbrauw potlood van Catrice. Eerst tekende ik ze altijd bij me poeder, maar nu doe ik dat dus met dit potlood. Ik vind met een potlood het fijner werken, want ik heb ook het idee dat het langer op z'n plek blijft zitten. 

Ook een handig borsteltje voor je wenkbrauwen.

De swatch.. 
Zoals je ziet is het een licht potlood. Geschikt voor blondine's en voor donker blondine's zoals ik. Het is in de kleur 010 Blond But Brow'd. Volgens mij is het ook de lichtste kleur. Ze kosten 2,59 per stuk, dus ook nog eens betaalbaar.

Zo, volgens mij was dit een aardig lang artikel! Ik hoop dat jullie het toch een beetje interessant vonden om te lezen.

Liefs, Milou.


5 opmerkingen: